Våra kontorshotell

På bästa läge i Vinsta företagspark hyr vi ut välutrustade ljusa kontor i hotellmiljö. Kontoren är totalrenoverade 2018 med fint ljusinsläpp från fönster. Gemensamhetsutrymmen omfattar konferens & lunchrum, wc osv. Kontorsrummen i storlekarna 23-46 kvm är fullt möblerade med modern inredning. 

 

Är du trött på att sitta hemma och jobba? Vill du träffa andra företagare och ta en kaffepaus?

 

Hyr då kontorsrum hos oss på Krossgatan i Vinsta Företagspark. Här erbjuds rum i inspirerande företagsmiljö med andra företagare på bra adress med närhet till det mesta. 

Parkering finns att hyra i närheten till fastigheten. Mycket goda kommunikationer erbjuds med buss och tunnelbana.

Andra företag i närheten är bla Posten, Coop Forum, SATS, Volvo, Bilprovningen, Willys, Land Rover & Jaguar, restauranger, frisörer, läkare, m.m

 

Etablering i Vinsta är ett strategiskt bra val. I till- och ombyggnationen av Vällingby centrum satstades drygt 3 miljarder i området. Vinsta har mycket goda kommunikationer med egen t-bana samt busslinjer. Vid färdigställande av förbifart Stockholm hamnar Vinsta mitt i skärningspunkten mellan Norra och Södra Stockholm. Sträckan Vinsta- Skärholmen beräknas ta cirka 7min med bil.

 

Vid intresse, kontakta ansvarig förvaltare för visning samt mer information!

Lediga kontorsrum

Krossgatan 22B  UTHYRT!

Area: från 41m²    Avgift: 990 kr/år/m²    Gatuadress: Krossgatan 22B, plan 4 av 4

Bli första hyresgästen efter totalrenovering av hela våningsplanet. Det finns fortfarande kontorsrum kvar om 23-28kvm samt tillkommer del av gemensamhetsutrymmena. Här kan du hyra ett modernt, möblerat, ljust kontorsrum med tillgång till fiber-Internet, wc, pentry och konferensrum.

Totalhyra för kontoret med samtliga tillägg såsom fastighetsskatt, värme/va, el, inkl. gemensamma utrymmen så som konferensrum/lunch/toalett är från 4.049:- exkl. moms.

 

Krossgatan 22B

Area: 62m²    Avgift: 990 kr/år/m²    Gatuadress: Krossgatan 22, plan 3 av 4

 

På våningsplanet har vi kontor i hotellmiljö med väl etablerade företag. Gemensamma utrymmen med konferens och lunchrum är fullt utrustade med moderna kontorsmöbler och fiber draget till kontoren.

Kontorsrummet är 31m² med tillhörande 31m² gemensamhetsutrymmen. Rummet är möblerat med moderna kontorsmöbler.

​Total hyra för kontoret med samtliga tillägg såsom fastighetsskatt, värme/va, el, inkl. gemensamma utrymmen så som konferensrum/pentry/toalett är 6.123kr + moms.

© 2018 av Fabamo AB

Tel: +46 (0)8 38 01 92 Adress: Enebybergsvägen 14, 182 36 Danderyd

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now