LOKAL UTHYRES ARNINGE CENTRUM

Arninge%2520Tumstocksv%25C3%25A4gen%2520

FÖRETAG I NÄRHETEN: I den närmsta omgivningen finns en mängd byggvaruhus, Jula, Elon, Coop forum, Ica MAXI, Lidl, Elgiganten, Systembolaget, Apotek, bankomat samt lunchrestauranger, frisörer o.s.v.

 

PARKERINGSMÖJLIGHETER: Parkeringsplatser finnes.

 

NÄRSERVICE: Systembolaget, Apotek, Post, bankomat samt lunchrestauranger, frisörer, nagelsalonger o.s.v.

 

KOMMUNIKATIONER: Arninge trafikeras idag i huvudsak av bil och busstrafik. Arbete pågår med att lägga om en del av Roslagsbanan och anlägga en station vid Arninge. Även motorvägshållplatser för bussarna på E18 i anslutning till den nya stationen planeras.

SKYLTLÄGE: Ja

 

VÄGBESKRIVNING: Ta avfarten Arninge från motorväg E18 mot Norrtälje. Ta höger i första rondellen in mot industri/ företagsområdet. Fastigheten är den första på vänster sida och nås via Hantverkarvägen.​

Täby/ Arninge - Norrorts starkast växande handelsplats.

 

Arninge byggs nu ut till ett ledande regionalt handelscentrum. En kraftig utökning av handelsytorna planeras där ny mark tas i anspråk. Arbetet med förlängning av roslagsbanan till T-centralen, via Odenplan pågår. I nästa steg går arbetet vidare med fokus på att bygga ut roslagsbanan till Arlanda. Efter utbyggnaden förväntas marknadsandelen att öka markant. Tillgängligheten för både bilburna resenärer och kollektivtrafikanter förbättras avsevärt genom en utvecklad gatustruktur och direkt koppling till ett framtida resecentrum samt goda förutsättningar för gång- och cykeltrafik inom området.

Lokal om 620 kvm att hyra som butik/ kontor/ lager/ logistik/ produktion. Lokalen idag är en butik med kontorsutrymmen. Genomgående klinkergolv. Parkeringsplatser tillgängliga direkt utanför entrén.

Fastigheten belägen centralt i Arninge industriområde i direkt anslutning till infart.

Adress: Tumstocksvägen 5 , 187 66 Täby

Grundhyra: 1300:- /kvm/ år
Fastighetsskatt: 34:- /kvm/ år
Värme/ Va: 130:-/kvm/år
El tillkommer enligt egen mätare.

Årshyra exkl. moms: 907.680:-
Total hyra per månad exkl. moms: 75.640:-